نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: غنی سازی
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری (چکیده)2 - استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا (چکیده)
3 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
4 - استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان (چکیده)